Aldrig mere stress

Hvad handler aldrig mere stress om?

“Aldrig mere stress” er udkommet i oktober 2008 og er en brugsbog for stressramte. Den indeholder en helt unik behandlingsmetode til stress. Dybest set handler det om at bruge sin energi på en måde, der tilfører den stressede ny energi, og bogen giver en fantastisk mulighed for at lære det til bunds og få et bæredygtigt liv.

“Aldrig mere stress” er en systematisk gennemgang af behandlingen og den metode, som Birgitte Hultberg har udviklet i samklang med sine stressklienter.

Bogen omfatter både en praktisk indføring i stressens natur og en trin for trin gennemgang af behandlingen, som skal hjælpe folk igennem det helvede, et stressnedbrud er.

Da bogen først og fremmest henvender sig til den stressede, er den selvfølgelig skrevet i et letforståeligt sprog, barberet for alle unødvendige teoretiske overvejelser og detaljer, og med sit udgangspunkt i rigtige mennesker med stress, hviler den på det allersikreste grundlag. Den virker!

Bogen “aldrig mere stress” giver indblik til de pårørende.

Selvom bogen er stilet til den stressramte, er den lige så velegnet som håndbog for pårørende eller behandlere, der vil opleve at få et særdeles godt indblik i den stressramtes verden.

“Det var først da jeg læste `Aldrig mere stress`, at jeg forstod, hvorfor jeg ikke havde fået det bedre af den oprindelige behandling. Nu har jeg det endelig meget bedre, og uden at overdrive kan jeg sige, at jeg føler, Birgitte har givet mig mit liv igen.”

Som stressramt vil du blive positivt overrasket over at opdage, at for at komme ud af din stress, skal du bare tilbage til dig selv. Og som pårørende vil du blive glad over at opdage, at der er håb uanset hvor fortvivlende håbløst, det ser ud.

Udtalelse fra en klient

Alle bøger skrevet af Birgitte Hultberg

Pin It on Pinterest

Synes du dette indhold var interessant?

Del det med dine venner! Eller en du mener også kunne drage nytte af det.