Fjernterapi

Hvad er Fjernterapi?

Terapi er bedst, når den foregår ansigt til ansigt, men ind imellem er det ikke muligt. Hvis du for eksempel bor langt væk eller er bevægelseshæmmet, kan det være et problem. Derfor tilbyder jeg også fjernterapi efter aftale.

Fjernterapi er også en mulighed for dig, der bare ønsker rådgivning eller vejledning i enkeltstående sag uden at have brug for et forløb.

Fjernterapi kan foregå telefonisk, per email eller via Skype

Email-terapi kræver, at du har email og kan skrive med en vis hastighed, så samtalen kan være relativt flydende. Telefonterapi kræver, at du ikke har hemmeligt nummer, og Skypesamtaler kræver, at du har Skype installeret på din computer og at computeren har et kamera tilsluttet.

Fjernterapi koster 1100 kr pr session/spørgsmål og betales straks, når samtalen er aftalt. Ved hver samtale/email har du 50 minutter til din rådighed til at tale om det, der bekymrer dig eller få svar per email.

Du bestiller fjernterapi ved at sende en forespørgsel med angivelse af email, telefonnummer eller skype-navn via kontaktsiden (se denne fane), sammen med forslag til dage og tidspunkter, som er bedst for dig. Du kan også ringe på klinikkens telefon 2670 0234.

Du vil herefter få tilbud om samtaletidspunkt og blive informeret om øvrige relevante oplysninger.

Læs om Terapiformer

Seneste artikler

Selvværd og Livslyst

Hvad er et godt liv? Alle vil gerne...

Stress

Hvilken stress skal du være opmærksom...

Nytårsforsætter

Hvor holder vores nytårsforsætter...
succes er at se muligheder fremfor begrænsninger, lykke og succes

Lykke og succes

Succes er det, som gør dig glad og...

Pin It on Pinterest