Om Birgitte Hultberg

Hvem er jeg?

Mit navn er Birgitte Hultberg. Jeg er indehaver af klinikken, er 58 år, forfatter til adskillige selvhjælpsbøger og autoriseret psykolog med mere end 20 års erfaring i terapi, rådgivning og undervisning/supervision samt coaching. Jeg medlem af Dansk Psykologforening og diverse faglige selskaber.

Hvad kan jeg?

Gennem årene har jeg opnået indgående kendskab til de fleste psykologiske problemstillinger, deriblandt alle Sygesikringskategorierne, men jeg har især specialiseret mig i stressbehandling, personlig udvikling og rådgivning af familier, specielt i relation til parforholdsproblemer eller problemer med børn og unge.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg er fortrinsvis fokuseret på at løse dine faktiske problemer fremfor den diagnose, du eventuelt måtte have. Gennem årene har jeg nemlig lært, at virkelig effektiv terapi fokuserer mere på den person, du er og de problemer, du aktuelt står i, end på den diagnose, der er sat på dig eller din situation.

Jeg ved også, at for at arbejde effektivt med dig selv, så må du føle dig tryg og godt tilpas i terapien, og efter min erfaring sker det bedst, hvis terapien foregår i faste rammer og med et aftalt indhold og konkrete opgaver, som gør det muligt for dig selv at vurdere dine fremskridt. Det giver tryghed, og din tryghed er mit mål.

Jeg siger tingene lige ud

Jeg er kendt for at kalde en spade for en spade, og søger du efter en “hvad-synes-du-selv“-psykolog, så er det nok ikke mig.

Hvilke metoder bruger jeg?

Udover at være uddannet psykolog er jeg endvidere uddannet i flere forskellige terapeutiske metoder, bl.a. kognitiv terapi, systemisk terapi, løsningsfokuseret terapi, eksistentiel terapi, hypnoterapi og coaching, som jeg bruger med løs hånd afhængigt af, hvad netop du har brug for.

Erfaringen viser nemlig, at én enkelt metode ikke kan dække menneskers forskelligheder. Forskellige mennesker har brug for forskellige ting for at få det bedre. Det siger næsten sig selv.

Du er i centrum

Derfor handler mit arbejde mest om:

  •  at finde ud af hvad du har brug for
  •  at tage alt det, der virker fra de anerkendte terapiformer
  •  og at skræddersy et terapiforløb, som passer netop dig

Det er dét, jeg har haft de bedste resultater med.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Kontakt mig

Du kan ringe på telefon 26 70 02 34, eller sende en mail på info@birgittehultberg.dk
Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt og samtalen/korrespondancen vil selvfølgeligt være under fuld diskretion.
Kontakt mig nu

Pin It on Pinterest