Stærke relationer

Om stærke relationer

Stærke relationer udkom i 2016 på Gyldendal og sætter fingeren på de vanskeligheder, man kan have i forhold til mennesker omkring sig: partner, børn, forældre, søskende, venner, kolleger eller chefer for eksempel.

Når et problem i en relation forekommer svært eller uløseligt, er det som regel fordi vi oplever det som den andens skyld, at det går galt. Vi ser vores egen adfærd som noget, vi naturligt gør for at forsvare os mod den andens urimeligheder.

Men sådan tænker den anden også, og så er der lagt op til fortsat knas i relationen.

I bogen vil jeg vise dig, at selv de mest indgroede problemer kan løses, hvis du blot forstår, at du altid selv er med til at vedligeholde problemerne. For så kan du vælge at gøre noget andet end du plejer og alene ved din egen ændring skabe gode, stærke forhold ud af selv de mest håbløse relationer.

Stærke relationer er en trinvis og letforståelig gennemgang af det, der skal til for at løse tilbagevendende problemer i enhver relation, privat og professionelt. Den er fuld af praktiske anvisninger og illustrative cases, og er en uundværlig håndbog for dig, der ønsker trivsel og vækst i dine relationer.

stærke relationer skrevet af Birgitte Hultberg - Psykolog og forfatter

Ved udsolgt, kontakt mig.

Alle bøger skrevet af Birgitte Hultberg

Pin It on Pinterest

Synes du dette indhold var interessant?

Del det med dine venner! Eller en du mener også kunne drage nytte af det.